Airco Geleen

Bent u op zoek naar een airco nabij Geleen? Dan bent u bij Aeroking aan het juiste adres. Aeroking is dé airco specialist van Geleen en omstreken en installeert voor u de nieuwste airco’s, terwijl u wacht. Naast het installeren staan wij ook klaar voor u om uw airco te onderhouden, bijvullen en repareren. Onze airco’s helpen u zowel de warme zomers, als de koude winters door te komen, dankzij de koel- en warmtetechniek van de airco’s. Lees er in dit artikel meer over. Als u kiest voor Aeroking, kiest u voor gegarandeerde kwaliteit én het volledige dienstenpakket door dezelfde aanbieder.

De voordelen van een airco plaatsen in Geleen

Airco’s zorgen ten eerste voor een comfortabel binnenklimaat, vooral tijdens warme dagen. Ze helpen de binnentemperatuur aangenaam en constant te houden. Bovendien hebben moderne airco’s de verwarmingsfunctie, waardoor ze in de winter uw woning ook goed kunnen verwarmen. Ten tweede kunnen de hedendaagse airconditionings de lucht in een ruimte filteren en zuiveren, waardoor stofdeeltjes, allergenen en andere verontreinigende stoffen worden verminderd. Ten derde helpt een airco ook om de vochtigheid in huis te verlagen, wat vooral in vochtige klimaten belangrijk is. Dit vermindert de groei van schimmels en meeldauw.

Uw airco installateur in Geleen

Zoekt u een airco-installateur in Geleen? Aeroking is de plek waar u moet zijn. Wij weten hoe belangrijk het is om het comfortabel te hebben, vooral de temperatuur in uw huis of op kantoor. Daarom hebben wij top airco’s die niet alleen voor een prettige sfeer zorgen, maar ook zuinig zijn met energie. Of u nu iets nodig heeft voor thuis of voor uw bedrijf, ons team van experts staat voor u klaar om het perfecte systeem voor uw situatie te vinden. Wij bieden niet alleen de beste producten aan, maar garanderen ook een professionele installatie door onze ervaren monteurs.

Totaalpakket van airco service in Geleen

Wij, van Aeroking, staan niet alleen klaar bij het plaatsen van uw airco in Geleen. Als airco installateur in Geleen staan wij voor u klaar met het volledige service pakket. Airco’s hebben namelijk minimaal één keer per jaar een professionele onderhoudsbeurt nodig. Zo kunnen ze jarenlang optimaal presteren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en wij geloven in ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Na de airco-installatie in Geleen kunt u bij ons een onderhoudscontract opstellen. Wij bieden momenteel drie verschillende soorten contracten aan, variërend in werkzaamheden en prijs. Bekijk hier onze abonnementen. Als u kiest voor het ‘Budget pakket’, onderhouden wij de binnen- en buiten unit en controleren wij onder andere de besturing en temperatuurregeling. Als u voor het full-service pakket kiest, krijgt u alle vervangende- en bijvulmaterialen als standaard. Is uw airco aan vervanging toe? Dan krijgt u van ons een vervangende airco aangeboden.

Nieuwe koelvloeistof

Tijdens onderhoud controleren we vaak ook het niveau van de koelvloeistof. Deze vloeistof in uw airco vermindert bij elk gebruik. Daarom moet het elke paar maanden worden bijgevuld. Wij komen ook graag bij u langs om uw airco bij te vullen.

Een airco in Geleen koopt u bij Aeroking

Wanneer u een airco wilt laten plaatsen in Geleen, wilt u natuurlijk gaan voor de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bij Aeroking bieden wij uitsluitend zeer betrouwbare en hoogwaardige airco’s aan waarmee wij zelf goede ervaringen hebben. Wanneer onze deskundige monteurs uw airco komen plaatsen in Geleen, zit de kostprijs van het plaatsen bij de prijs inbegrepen. Heeft u andere wensen of behoeftes? Wij luisteren graag naar u en kunnen u voorzien van het juiste advies.

Dus, bent u op zoek naar de juiste airco voor u? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, wij helpen u graag! We zijn ook in andere regio’s werkzaam. Bent u dus op zoek naar een airco in Landgraaf of wilt u de complete airco service in Weert? Ook dan staan wij van Aeroking klaar om uw airco thuis te plaatsen.