Airco in Sittard

Bent u op zoek naar een airco in Sittard? Dan bent u bij Aeroking aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u kwalitatieve airco’s van diverse topmerken. Wij zijn niet voor niets dé airco-installateur van Sittard en omstreken! U kunt bij ons terecht voor het kopen van airco’s, maar wij zetten graag net dat stapje extra. Daarom kunt u ook gebruikmaken van onze bijpassende diensten zoals het plaatsen van een airco, onderhoud of reparatie én het bijvullen van uw airco. Een complete airco service in Sittard? Dan kiest u voor ons.

Voordelen van een airco in Sittard-Geleen

Zomers worden steeds warmer, en dat merken we zelfs binnenshuis. De warmte van opeenvolgende dagen met hoge temperaturen trekt in de stenen van ons huis, waardoor de temperatuur binnen gestaag stijgt. En dan hebben we het nog niet eens over die onrustige, plakkerige nachten vanwege de hitte. Aan de andere kant dalen de temperaturen in de winter regelmatig tot onder het vriespunt, en met de stijgende energierekeningen wordt het voor velen steeds moeilijker om het warm te houden in huis. Gelukkig biedt een airco een uiterst effectieve oplossing voor beide problemen!

Met een airco creëert u een aangenaam binnenklimaat in de zomer. Waar misschien niet iedereen in eerste instantie aan denkt, is dat u daarentegen met een airco ook perfect kunt verwarmen in de winter. Lees hier meer over het verwarmen met een airco. Het is slim om de airco op een strategische plek te hangen. De verkoeling óf de verwarming moet u immers wel direct kunnen merken. In de meeste gevallen is het niet nodig om het hele huis te verkoelen of te verwarmen. Gewenste plekken zijn bijvoorbeeld de slaapkamer en/of de woonkamer. Doordat alleen deze ruimtes worden verkoeld of verwarmd, gaat u doeltreffend en effectief te werk en hierdoor bespaart u ook nog eens op de maandelijkse energiekosten. Een investering waar u het hele jaar door iets aan heeft dus!

Airco installeren in Sittard

Bent u op zoek naar een airco monteur in Sittard? Dan bent u bij Aeroking aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk comfort is, vooral als het gaat om de temperatuur in uw huis of kantoor. Daarom bieden wij hoogwaardige airconditioning systemen aan die niet alleen zorgen voor een aangename omgeving, maar ook energie-efficiënt zijn. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw woning of bedrijfspand, onze deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste systeem dat voldoet aan uw specifieke behoeften. Wij leveren niet alleen de beste producten op de markt, maar zorgen ook voor een vakkundige installatie door ons ervaren team van professionals.

Onderhoud van en reparaties aan uw airconditioning in Sittard

Het regelmatig onderhouden van uw airconditioning verlengt de levensduur van uw apparaat. Wanneer een airco schoon is, zorgt hij voor een verminderde kans op de productie van bacteriën en allergenen. Een derde voordeel van regelmatig onderhoud is, dat mocht er iets aan uw airco zijn, dan krijgt u de kosten van de airco reparatie vergoed, mits er onderhoud is gepleegd door professionele airco bedrijven. Bij installatie van onze airconditionings bieden wij automatisch een onderhoudscontract aan.

U kunt ons ook inschakelen als er echt iets met uw airco is. De compressor of ventilator is stuk of uw airco lekt. In dat geval moeten wij uw airco repareren. Vraag een op maat gemaakte offerte bij ons op voor een precieze kostenindicatie.

Bijvullen van uw airconditioning

Wat bij een onderhoudsklus vaak ook gecontroleerd wordt, is het niveau van de koelvloeistof. Het vloeistofniveau in uw airco daalt namelijk bij ieder gebruik, waardoor u deze eens in de zoveel maanden moet bijvullen. Wij vullen uw airco graag voor u op locatie bij.

Een airco kopen in Sittard doet u bij Aeroking

Wij van Aeroking maken een duurzaam leven makkelijker. Met deze insteek hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen met een duurzame oplossing voor het realiseren van een aangenaam binnenklimaat. Door onze kennis, expertise en jarenlange ervaring kunnen wij onszelf dé airco specialist van Sittard en omstreken noemen. Wij werken in de omgeving Zuid- en Midden Limburg, de Duitse grensgebieden Heinsberg en Aachen en Belgisch Limburg. Wilt u dus een complete airco service in Maastricht of misschien een airco installatie in Weert? Maak dan gebruik van onze diensten. We komen vrijblijvend bij u langs om de opties te bespreken en kiezen samen de beste airco die bij u past.