Airco in Voerendaal

Een airconditioning is een ideale en duurzame manier om uw binnenklimaat te reguleren. Een airco zuivert de lucht en onttrekt vocht aan een ruimte. Als u dus ook op zoek bent naar een airco in Voerendaal, dan zit u bij Aeroking goed! Wij verkopen hoogwaardige airco’s, die wij eveneens voor u installeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en reparaties van uw airco. Een airco kan bovendien in de winter uw huis warm houden en is ook nog eens duurzamer dan een CV ketel! Verwarmt u uw huis nog niet elektrisch? Dan is het nu de beste tijd om die stap te maken en een offerte bij ons aan te vragen!

Een airco plaatsen in Voerendaal

De airco’s die u in onze webshop vindt, zijn van een hoogwaardige kwaliteit daar het airco’s van A-merken fabrikanten betreft. Daarom kunt u bouwen op een duurzame en betrouwbare airco, die bovendien snel gerepareerd kan worden als er iets stuk gaat. De losse onderdelen zijn namelijk snel leverbaar.

Elke woning is anders, waardoor elke airco klus anders is voor onze monteurs. Onze aircospecialist in en nabij Voerendaal komt daarom altijd eerst langs om uw thuissituatie in zich op te nemen. Hierbij voorziet hij u van advies over welke airco voor u geschikt is. Hierna verzorgen wij het plaatsen van uw airco.

Zo ziet onze airco installatie in Voerendaal uit

Wij werken altijd via een vast stappenplan tijden een airco installatie. Zo weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn:

 • Wanneer u de keuze heeft gemaakt om een airco te laten plaatsen door Aeroking, vraagt u bij ons een offerte aan.
 • Na het aanvragen van deze offerte nemen wij contact met u op om met u de situatie te schetsen.
 • Wanneer u de offerte geaccepteerd heeft, plannen we een datum in.
 • Wij bereiden uw bestelling voor en komen de airco op een afgesproken dag plaatsen.
 • Een van onze gecertificeerde installateurs komt naar uw huis en plaatst binnen no-time uw airco in huis!
 • Als de unit op de gewenste plek hangt, moet deze nog gemonteerd worden. We zorgen voor de juiste bekabeling en de afvoer en de stroomvoorziening.
 • Na de montage, wordt er nog een controle uitgevoerd ter plaatse, zodat wij en u er zeker van kunnen zijn dat alles werkt zoals u dat mag verwachten.
 • Als alles functioneert, legt onze installateur u uit hoe de unit functioneert en stellen we de app in op uw telefoon.

Voordelen van een airco in Voerendaal door Aeroking

Waarom zou u nu bij ons een airco kopen en laten installeren? Aeroking biedt de volgende voordelen:

 • Onze airco’s gaan lang mee als u deze eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt geeft.
 • Een airco is in deze tijd goedkoper dan gas, zeker als u zonnepanelen heeft.
 • De airco zorgt voor gezuiverde en schone lucht in huis.
 • Een airconditioning zorgt voor verkoeling op warme en verwarming op koude dagen.
 • Een airco is een stuk duurzamer dan een gasverwarming.

Onderhoud van uw airco door een airco installateur in Voerendaal

Het onderhouden van uw airco is belangrijk voor de levensduur van uw systeem. Bovendien houdt een goed onderhouden airco ook de lucht die verspreid wordt schoon. Een niet bijgehouden airco veroorzaakt bacteriën en schimmels, die schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarnaast krijgt u, wanneer u uw airco regelmatig laat reinigen door professionals, garantie op eventuele reparaties van de airco. Onderhoudswerkzaamheden vinden plaats door STEK-installateurs. Bij Aeroking hebben onze vakmannen de knowhow en certificeringen om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan de wetten en regels bij zowel plaatsing als onderhoud.

Bijvullen van de koelvloeistof van uw airco

Eens in de zoveel tijd moet de koelvloeistof van uw airco ook bijgevuld worden. Als de airco namelijk te weinig van deze vloeistof bevat, dan wordt het rendement van de airco minder en in het ergste geval stopt uw airco er helemaal mee. Uw airco bijvullen is onderdeel van het periodieke onderhoud. Het correct bijvullen van uw airco kunt u ook beter overlaten aan gecertificeerde vaklui, omdat zij over de juiste apparatuur beschikken om de klus te klaren.

Een airco in Voerendaal kopen?

Een airco kopen doet u natuurlijk bij dé airco specialist van Voerendaal en omstreken. Wij zorgen voor een complete airco service in Voerendaal en omgeving. Ook als u buiten Voerendaal woont, zijn wij de specialist voor u! Wij komen daarnaast bij u langs, of nu een airco wilt installeren in Brunssum, of u airco wilt laten onderhouden in Geleen. Aeroking biedt nieuwste klimaattechnologieën voor uw airco in Voerendaal, met een breed assortiment modellen en merken. Wij streven naar een vlotte installatie voor maximaal comfort en efficiëntie.

Professionele en deskundige installateurs

In Voerendaal werken we uitsluitend met onze gecertificeerde top installateurs. Elk bedrijf dat met airco’s werkt en kwaliteit wil leveren in de installatie en het onderhoud van airco’s, die is genoodzaakt om in een goede opleiding van zijn personeel te voorzien. Kwaliteit en klantgerichtheid staat voorop bij Aeroking. Wij kunnen onze klanten enkel tevreden maken als wij kwaliteit leveren. Daarom moet elke installateur een praktijktraining volgen en een certificaat verkrijgen alvorens wij een airco installateur richting Voerendaal op pad sturen.